Mesari tačno znaju gdje zasjeći meso, kako se koji komad koristi i šta ga čini jedinstvenim, a isto tako znaju i koje...
Jos jedan obican crni kolac- kremast, ukusan, od jednostavnih, jeftinih sastojaka, uz dodatak visnjevace da nas zagreje u ovim hladnim danima...;)))
Ako volite kolače s izraženim, punim ukusom, ovaj crni kolač s kafom i orasima biće pravi pogodak.
Sadrži malo ugljenih hidrata, a bude hrskav i mekan poput najljepšeg peciva
Svima poznato koliko je med blagotvoran, ali malo ko zna o koristi medene vode ili vode sa medom.
Stručnjaci preporučuju smanjenje pržene, slatke i preslane hrane, a dijetetičarka Megi Mun naglašava da su za zdravo starenje najkorisniji voće, povrće, cjelovite...
Da li ste primijetili kako poslije nekih obroka brzo ogladnite, dok vas drugi dugo drže sitima? To nije slučajno.
Dvije vrste svježeg peršuna često se mogu naći na pijacama i u drugim prodavnicama prehrambenih proizvoda. Obično su poznate po opisnim nazivima:...
Najbolji preliv za pite: Tajna koju pekari godinama čuvaju, a vi je sada možete otkriti
Recept za Marokanske palačinke..