Crna hronika

Anel B. je i u prošlosti bio nasilan, a radio je sa hiljadama djece

Anel B., koji je osumnjičen za ubistvo svoje nevjenčane supruge Emire Maslan, ranije je već bio osuđivan za nasilje u porodici i to upravo nad djevojkom koju je jučer usmrtio.

Emira i Anel - Klix/Canva

Potvrdio je to njegov advokat Omar Mehmedbašić, koji je izjavio da ga je “već branio za nasilje u porodici i da je tada bio osuđen na tri mjeseca”.

Mehmedbašić je istakao i da je jučer prilikom pretresa pronađen pištolj, te da je četverogodišnje dijete zbrinuto u Centru za socijalni rad.

“To je jedna emotivna tragedija. Mi ćemo danas dati iskaz”, dodaje Mehmedbašić.

Prilikom pretresa stana i automobila u Hrasnom, policija je kod Anel B. pronašla pištolj iz kojeg je ubio nevjenčanu suprugu. Prilikom pretresa nije pronađena droga.

Prema pisanju pojedinih medija, Anel B. je radio na recepciji Olimpijskog bazena “Otoka”, gdje je bio u stalnom kontaktu sa hiljadama djece koja posjećuju ovu sportsku ustanovu.

Jeziva je pomisao da je neko ko je bio u svakodnevnom dodiru sa djecom bio u stanju usmrtiti svoju nevjenčanu suprugu i to pred očima djeteta, kojem će to sigurno ostati trauma do kraja života, pišu vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh