Film i TV

Njihov opstanak u “Eliti” VISI O KONCU: Nastao muk u Beloj kući kada je voditelj izgovorio NJENO ime, nikad NAPETIJE

Nikada nije bilo tenzičnije kada su ovonedeljne nominacije u pitanju, publika i ukućani su doneli konačan sud o tome ko ide u izolaciju.

Elita -srbija danas

Nakon što su učesnici “Elite” izglasali Marka Janjuševića Janjuša kao prvog nominovanog, voditelj Darko Tanasijević otkrio je ko je dobio najmanju podršku publike.

On je, takođe, saopštio i kome su Odabrani poželeli da vide leđa u nedelju.

Evo kako izgleda PROSLAVA ROĐENJA male Leone – Anđela Đuričić objavila fotografije22-19 je za Janjuša tako da je on izglasan od ukućana da ide u izolaciju -rekao je Darko. Odabrani su glasali i od strane njih nominovana je Miona Jovanović -rekao je Darko,piše Srbijadanas

– Znala sam da je tako, neće me se rešiti, oni su iskompleksirani -rekla je Miona.Ugroženi od publike su Samir, Aleksa, Darjan, Jelena, ugrožena je i Tamara Tiktok. Neko ko je siguran jeste Tamara, takođe bezbedan je i Samir, kao i Jelena, ostaju nam Darjan i Aleksa, u izolaciju ide Aleksa -rekao je Darko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh