Film i TV

BRUKAŠ ĆERKU, ANELI TI JE PLJUVALA ŽENU: Maja se ostrvila na Janjuša, pljušte najžešće prozivke!

Marinkovićeva osula rafalnu paljbu!

Maja, Aneli i Januš - srbija danas

U poslednjem video-prilogu, Milena Kačavenda je dala svoje mišljenje o ponašanju njenih cimera. Ona je istakla da smatra kako se neko od cimera pravi pametan, a da po njenom mišljenju to nije opravdano. Međutim, Maja se umešala u njeno izlaganje i svojim rečima započela brutalnu svađu sa Markom Janjuševićem Janjušem, u kojem je udarila na njegovu vezu sa Aneli Ahmić, ali i bivšu suprugu Enu Janjušević.

– Janjuš je neko ko ima 38 godina, s obzirom da je šestu godinu u rijalitiju, treba da bude primer svom detetu koje ide u školu, dozvoli da misli da je pametan, a ustvari je jako glup, jer dozvoljava sebi da bude sa osobom koja za majku njegovog deteta kaže da je ku**a. Ako vi ovo smatrate pametnim, ja biram da budem glupa. Ja imam 27 godina, raznorazna sr**a sam pravila, ali kada vidim kako se ljudi ne menjaju…Biram da budem glupa nasuprot ovom nemoralnom slučaju. Drugo mesto Ša, zato što iznova i iznova pravi iste greške, u odnosu sa Tarom, Vanjom. U “Zadruzi 3” Miona je bila neko ko me je nagrdio, delile smo sve i onda si ustala i nagrdila me kada si rekla da sam ljubavnica i da ne želiš da budeš saučesnik u mojim nedelima i onda dođeš i uradiš isto. Mislim da je on veliko ime i prezime da bi sebi dozvoljavao neke stvari. Treće mesto, ni levo ni desno nego pravo u meso, neka budu to ta tri mesta – urlala Maja Marinković.

– Ako može moja drugarica Tića da pošalje haljinu za moju – rekao je Janjuš.

– Poslaće Ena. Što vas boli istina?! Brukaš svoju ćerku ovde, Aneli je rekla za tvoju ženu da je ku**a. Nisi ti Filip Car da budem ljubomorna, moje du*e vredi više nego vi svi zajedno. Dete ti ima 10 godina, šta će reći zašto je ova teta njenu mamu nazivala k*rvom? – rekla je Maja – dobacila je Maja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh