Film i TV

“UNAPRIJED SE IZVINJAVAM, OVO JE POSLJEDNJE OBRAĆANJE!” Slavnić reagovao na optužbe – spominje se i privatnost njene porodice!

“Pojedinci po svaku cijenu žele da zalijepe etikete koje nisu zaslužene!”

Zvezdan Slavnić - srbija danas

Fanovi rijalitija ujedinili su se kako bi pomogli Snežani Bebi Svilar da pobijedi bitku za život.

Nakon što se oglasio admin jedne stranice i optužio Zvezdana Slavnića da nije uplatio novac koji je obećao, sada su se, ponovo, oglasili i ljudi koji “stoje iza njega”.

Oni su se oglasili zvaničnim saopštenjem i izvinili se gospođi čije su podatke javno objavili i istakli da Zvezdan svakodnevno trpi nasilje, piše Srbija Danas.

– Unaprijed se izvinjavam gospođi kojoj smo obećali da nikada javno nećemo objaviti uplatnicu, njene lične podatke, kao ni podatke koji bi mogli na bilo koji način da ugroze njenu privatnost i privatnost njene porodice ali nažalost, bili smo prinuđeni da objavimo prepisku kao i dio uplatnice na kojoj se vide iznos, pečat i naziv banke jer pojedinci po svaku cijenu žele da zalijepe etikete koje nisu zaslužene. Svakodnevno morališu i bore se protiv nasilja, a ti isti nad Zvezdanom svakodnevno vrše linč i psihičku torturu, osporavaju sve dobro što uradi i žive za dan da ga vide na dnu… – glasio je deo poruke koju su napisali Slavnićevi obožavaoci, braneći ga u namjeri da pomogne onima kojima je to bilo najpotrebnije.

– Ovo je naše posljednje obraćanje na ovu temu, pravdati se više nikome nećemo, a svoja prava ćemo zaštititi na način na koji je zakon propisao. Svima na čast i obraz svaka laž i optužba na Zvezdanov račun – stajalo je u objavi koju je Zvezdan podijelio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh