Svaštara

Horoskopski znakovi koji često gube stvari

SVIMA se barem jednom u životu dogodilo da su nešto izgubili ili spremili na određeno mjesto pa nisu mogli sjetiti gdje se nalazi.

nered - index.hr

No, ljudima rođenima u dva horoskopska znaka to se događa češće nego drugima. Oni su žrtve vlastite radoznalosti, zaboravljivosti i previše misli koje im se nalaze u glavi. Provjerite o kojim je znakovima riječ.

Blizanci

Blizanci su skloni razmišljanju o više stvari odjednom i lako gube fokus na svoje trenutne aktivnosti. Njihova živahna priroda može ih odvesti u različite smjerove, a zaboravljanje na svoje stvari može biti rezultat toga. Uvijek su u potrazi za novim iskustvima i pustolovinama, što ih često može odvesti u situacije u kojima gube svoje predmete.

Strijelac

Dok su potpuno uronjeni u svoje istraživačke poduhvate, Strijelci mogu zaboraviti na praktične stvari poput svojih ključeva ili mobitela. Njihova neustrašiva priroda može ih dovesti u situacije u kojima brzo gube svoje stvari, ali to ih ne sprečava u njihovom neprestanom istraživanju svijeta, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh