Svaštara

ČKALJU SVI ZNATE, A MALO KO ZNA DA MU JE ONA UNUKA: Svima vam je veoma poznata, da li liče?

Privatan život nije željela mnogo da eksponira u javnosti.

Nije tajna da Petrovići porodično vole glumu, te da je rodonačelnik ovoga zanimanja u njihovoj porodici bio čuveni Miodrag Petrović Čkalja.

Čkaljin sin, Čedomir Petrović je takođe je glumac, kao i njegova kćerka, prelijepa glumica, Jovana Petrović, naslijedili su talenat od neprevaziđenog srpskog komičara.

Malo toga se promijenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je riječ o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere – rekla je svojevremeno u jednom intervjuu unuka čuvenog Čkalje Jovana Petrović.

Privatan život nije željela mnogo da eksponira u javnosti, ali je poznato da je dugo godina bila u vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji se nekoliko mjeseci prije njihove veze razveo od Jelene Tinske.

Domaćoj javnosti predstavio se sa 33 različite uloge, ali najviše pažnje skrenuo je na sebe ženidbom s Jelenom u zemunskom restoranu „Reka”. Također, bio je jedan od rijetkih umjetnika koji je priznao svoja iskustva s drogom.

Inače, ona je čak i imala prilike da se pojavi s dedom na setu i to u seriji “To se samo svici igraju”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh