Svaštara

Možda djeluju iskreno, ali ovih 5 znakova najčešće varaju svoje partnere, a ‘zločin’ vješto skrivaju

Iako svaki znak zodijaka ima svoj način prevare, postoje neki znakovi koji ne samo da varaju, već se i brinu da ih ne uhvate kako bi mogli da nastave sa varanjem.

Prevara - Story.rs

Ovan

Ovan, vatreni znak koji vlada nad konkurencijom i energijom, donosi brze i nerijetko nepromišljene odluke.

Ovan će najverovatnije napustiti stabilnu emotivnu vezu zarad kratke afere.

Ponekad će ići toliko daleko da dugo prikrivaju svoju vezu sa trenutnim partnerom kada varaju. Oni mogu djelovati u skladu sa onim što im se u tom trenutku čini ispravnim.

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari svog partnera jer je to društveni znak.

Spolja izgledaju iskreno, nevino i prijatno, ali iznutra kriju materijal zbog kog mogu izdati svog partnera, pa čak i prikriti istinu kako bi njihov odnos sa drugim partnerom vremenom jačao.

Ovaj znak će vjerovatno prevariti jer mu brzo dosadi u vezama i uvijek traži nešto novo i uzbudljivo.

Vaga

Vaga često skreće u nevjerstvo kada stvari u vezi izmaknu kontroli, vara svog sadašnjeg partnera i takođe vješto prikriva istinu.

Vaga bira da krije svoju aferu radije nego da se upušta u svađe jer ne želi da naruši harmoniju i smirenost odnosa sa svojim partnerom.

Škorpija

Čak i kada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipična Škorpija će to učiniti zbog velike emocionalne distance od svog partnera.

Varali bi i prikrivali svoju preljubu jer ne bi željeli da uvrijede svog partnera.

Oni imaju kapacitet da efikasno sakriju tragove svoje prevare. Veoma su tajnoviti i jako ih je teško uhvatiti u nevjerstvu.

Strijelac

Dugoročno planiranje sa nekim je protiv svega u šta vjeruje, jer se ovaj znak fokusira na one želje koje imaju blisku vezu sa zadovoljstvima i pritom ne želi da ga shvatate previše ozbiljno.

Strijelci se ne obavezuju ljudima olako i skloni su da varaju i po nekoliko partnera, a često vrlo uspješno uspijevaju da prikriju svoj emotivni ‘zločin’.

Oni žele da zadrže sve svoje veze i afere, te stoga veruju u pojačanu kontrolu sebe i okoline jer se plaše gubitka partnera i svojih ljubavnika.

Važno je da znate da je sasvim u redu ukoliko izlazite sa osobama koje su u nekom od ovih horoskopskih znakova. Iako vaš partner posjeduje dužu istoriju nevjerstva, to ne garantuje da će je u nekom trenutku učiniti.

Međutim, vi morate sebe stavljati u prvi plan i na prvo mjesto, a u svakom slučaju vodite računa da odluke donosite uvijek uz zadržavanje prisebnosti, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh