Svaštara

OVE 2 BILJKE NIKAKO NE KUPUJTE ZA KUĆU: Vjeruje se da privlače BIJEDU i NESREĆU

Važno je da povedete računa oko nekih biljaka

Znamo da svaka kuća ima cveće, jer nema ništa lepše kada kada bacite pogled na svoju baštu.

Ali, važno je da povedete računa oko nekih biljaka.

Evo i zbog čega.

Uglavnom se kao negativni ističu kaktusi sa kojima treba paziti jer donose negativnu energiju, ali malo ko zna da je sledeća na spisku monstera, a zatim sledi i difenbahija.

Ove sobne biljke se smatraju moćnim energetskim vampirima. Feng šui stručnjaci smatraju da ove biljke iscrpljuju mentalnu snagu svojih vlasnika i unose razdor u odnose. Njihov negativan uticaj je posebno jak u malim stanovima, pa je ove zelene velike biljke bolje je držati u javnim ustanovama i velikim poslovnim kompanijama gde je svakodnevno veliki promet ljudi.

Velika montesera koja se širi i raste pedstavlja simbol napretka i proisperiteta u poslovnim prostorima, ali u stanu, posebno ako je mali, “zagušuje” prostor i ometa slobodan tok pozitivne energije. Zbog toga je takođe nazivaju biljkom energetskim vampirom.

Difenbahija je otrovna biljka koju ne biste smeli držati dostupnu u kući ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce. Ukoliko razmišljate da dom oplemenite nekom biljkom, na ove dve zaboravite, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh