Luda planeta

Španjolka otišla u bolnicu zbog krvi u uhu, ono što su izvukli nije gledljivo: “Vidjeli su samo noge kako vire…”

Iris Novau Díaz iz Španije nedavno je posjetila bolnicu nakon što je primijetila krv u svom uhu.

Iris Novau Díaz- screenshot/tiktok

Na TikToku je podijelila jeziv video koji prikazuje trenutak u kojem su liječnici otkrili uzrok njezinim nevoljama. Naime, u njenom je uhu živio ni manje ni više nego moljac, i to ne baš malen.

Snimak prikazuje ljekara kako je pregledava, a nakon nekoliko minuta i, čini se, nekoliko pokušaja, pincetom vadi insekta dok Iris vrišti od boli.

“Kada buba odluči živjeti u tvom uhu”, napisala je opisu gnjusnog snimka.

– Uho mi je krvarilo i mogli su vidjeti samo malene nožice čudovišta, napisala je Iris koja živi u Kataloniji i pritom se našalila da je ovo za nju velika sramota.

Snimak je izazvao veliku pažnju gledatelja, od kojih je jedan izjavio da bi stalno “živio u strahu” da se i njemu dogodilo isto.

“Vau. Bože moj, zato me toliko uhvati panika kad ih vidim”, napisala je druga osoba. “O, Bože, sad imam još jedan strah”, izjavio je neko drugi, prenosi PRESS.

@irisnovau Los productores de mi vida siempre tienen una planta más para el sótano de mi fracaso #fyp #parati #foryoupage #lentejas #malasuerte ♬ sonido original – iris novau díaz

“Doživio bih 20 srčanih udara”, dodao je treći.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh