Region

JEZIV SLUČAJ U NIŠU: Otac dvije godine SI.OVAO KĆERKU – žrtva zatrudnila i rodila dijete, pa sve obijelodanila majci

Oštećena je u izjavi policiji navela da je oktobra mjeseca 2020. godine iz hraniteljske porodice prešla da živi kod oca u Nišu…

Policija - Insajder/Novak Đurović

Više javno tužilaštvo u Nišu juče je odredilo zadržavanje muškarcu zbog sumnje da je počev od oktobra 2020. do februara 2022 . godine u svom stanu u Nišu, u dva navrata si.ovao svoju kćerku pri čemu je ona zatrudnila i rodila djevojčicu.

Oštećena je u izjavi policiji navela da je oktobra mjeseca 2020. godine iz hraniteljske porodice prešla da živi kod oca u Nišu, pri čemu je on istog dana po dolasku prinudio na se.sualni odnos, a to isto ponovio i februara 2022. godine.

Si.ovanje je prijavila naknadno kada je bila u posjeti majci u Pećincima, a koja je odvela na ljekarski pregled u bolnicu u Sremskoj Mitrovici pri čemu je utvrđeno da je trudna te je kasnije i rodila djevojčicu za koju je na osnovu Dnk analiza utvrđeno da joj je biološki otac osumnjičeni, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh