Humanost

Starica (72) iz Velike Kladuše od banke do kuće izgubila cijelu penziju: Na vrata pokucao poštenjačina

Porodica ove stare majke potvrdila je da je starici novac vraćen!

Starica - press

Portal GPM dobio je porukom informaciju da je jedna stara majka jučer izgubila cijelu penziju u Velikoj Kladuši, na relaciji od banke do parkinga.

Poruku su objavili na stranici i zamolili da, ako je neko našao novac ove starice, da mu je “veća nagrada i sevap da taj novac vrati nego da ga zadrži za sebe”.

A, sinoć, 5. septembra stigle su lijepe vijesti. Naime, porodica ove stare majke potvrdila je da je starici novac vraćen! Porodici se javila osoba inicijala A.A. iz Velike Kladuše koja je pronašla novac i vratila ga 72 -godišnjoj starici koja živi i liječi se od te svoje skromne penzije.

Moramo napomenuti da je bio veliki odaziv građana koji su imali želju skupiti novac koji je izgubila kako bi joj bar malo namirili štetu, poručili su iz ovog portala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh