Crna hronika

DROGIRAO, TUKAO PA JE VEZANU UBIO A POTOM SPAKOVAO U FRIŽIDER! Svirepi zločin od koga hvata jeza: Bila je u drugom mjesecu trudnoće…

Tragedija koje je potresla svet.

Malisa Muni, manekenka iz Los Anđelesa, čije telo je pronađeno početkom septembra, bila je ugurana vezana u frižider, pokazuju podaci iz istrage.Ubica je Malisi vezao ruke i noge, stavio povez preko usta, a u organizmu su joj pronađeni tragovi kokaina.

Zvaničnici u Los Anđelesu su početkom meseca saopštili da je Munijeva umrla nasilnom smrću, ali su tek sad objavljeni jezivi detalji o tome kako su pronađeni ostaci 31-godišnjakinje.

U izveštaju nakon obdukcije navodi se da je Munijeva zadobila povrede tupim predmetom u predelu glave i leve ruke.Toksikološki nalazi pokazuju da je u organizmu imala benzoilekgonin (metabolit kokaina), kao i mešavinu kokaetilena i etanola.

– Traumatske povrede primećene na obdukciji se generalno ne smatraju opasnim po život same po sebi. Međutim, na osnovu okolnosti kako je gospođa Muni pronađena, ove povrede sugerišu da je verovatno bila umešana u nasilnu fizičku svađu pre smrti. S obzirom na ovo, uloga koju su droga i/ili alkohol možda odigrali u smrti gospođe Muni, ako je bilo, neizvesna je – navodi se u izveštaju patologa.

Munijeva je pronađena mrtva u svom stanu 12. septembra, a nakon što je njena majka zabrinuta pozvala policiju jer nije mogla da stupi u kontakt sa ćerkom.

Kada su policajci ušli u stan, pronašli su njeno izubijano i vezano telo, a ispod nje je bila lokva krvi.

Postoje dokazi i da je manekenka davljena. Istragom je ustanovljeno da je neko koristio njen mobilni telefon, kompjuter i druge gedžete koji su bili povezani na njen iCloud.

Sestra ubijene rekla je da je Malisa bila u drugom mesecu trudnoće u trenutku kada je ubijena, te da je oduvek želela da bude majka,piše Srbijadanas

Malisa se u luksuzni stan uselila mesec dana pre ubistva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh