Crna hronika

Pretresi na više lokacija na području Kantona Sarajevo

Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajeva jutros u akciji ‘Start’ vrše pretrese na više lokacija na području tog kantona zbog krivičnih djela organizirani kriminal, zloupotreba položaja, primanje i davanje dara i pranje novca.

Policija - bhrt

Pretresi se vrše po naredbi Suda BiH i Kantonalnog suda u Sarajevu i u saradnji s EUROPOL-om, a pod nadzorom postupajućih tužilaca Tužilaštva KS i Tužilaštva BiH.

Po okončanju svih aktivnosti, biće poznato više informacija, navodi se u saopštenju Tužilaštva Kantona Sarajevo, prenosi BHRT.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh