Crna hronika

Tragedija u Banjaluci, poginula učiteljica

U banjalučkom naselju Pavlovac dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila Marija B (44).

policia RS - N1

Prema pisanju banjalučkih medija poginula je učiteljica koja radi u Osnovnoj školi Dositej Obradović.

“U Ulici Radenka Lolića, Grad Banja Luka, dana 17.02.2023.godine, oko 06.58. časova, došlo je do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke ‘Opel’, kojom prilikom je smrtno nastradala Marija Buzadžija rođena 1979.godine iz Banja Luke”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, piše Buka.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh