BiH

Barbarez preuzima reprezentaciju BiH

Sergej Barbarez uskoro bi mogao preuzeti kormilo Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, nezvanično saznaju Vijesti.

Prema informacijama koje kruže u javnosti, proslavljeni reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao bi sjesti za kormilo Zmajeva.

Razgovore sa čelnicima Saveza obavio je u Banjaluci, gdje su skupa približili stavove, ali još se nije došlo do konačnog dogovora.

Osim toga, prvi pomoćnici Barbarezu mogli bi biti također proslavljeni reprezentativci BiH, a radi se o Emiru Spahiću, Zlatanu Bajramoviću i Mirku Hrgoviću.

To automatski znači da Savo Milošević više neće sjediti za kormilom nacionalnog tima BiH.

No, ipak treba sačekati zvaničnu objavu krovne kuće bh. nogometa.

Podsjetimo, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez plasmana na Evropsko prvenstvo i sada se okrećemo novim izazovima u Ligi nacija gdje ćemo za protivnike imati ekipe Njemačke, Holandije i Mađarske,pišu Vijesti

Prije toga, odigrat ćemo dvije prijateljske utakmice u gostima. Prvo sa Engleskom 3. juna, a zatim i sa Italijom 9. juna ove godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh