BiH

Grmi,puše,pada:Vremenska prognoza u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom prijepodne.

Kišno vrijeme - Twitter

Na jugu i istoku Hercegovine lokalnih pljuskova može biti i u drugom dijelu dana. Krajem dana i tokom noći postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 19, a dnevna između 19 i 28 stepeni.U nedjelju u Hercegovini sunčano, a u Bosni umjerena oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15, a dnevna između 22 i 28 stepeni.

U ponedjeljak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a dnevna između 24 i 31 stepen,pise Slobodnabosna

U utorak umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Tokom dana, ponegdje u sjevernim i zapadnim područjima s kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 21, a dnevna između 25 i 31 stepen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh