Rukomet

STRAVA I UŽAS – Kapetan Turske i njegov sin (5) pronađeni mrtvi u ruševinama, još se traga za trudnom suprugom

“One su u istoj ruševini, nadamo se da će ih pronaći žive”, poručili su iz saveza.

Cemal Kütahya - thf.org.tr

S dubokom tugom primili smo vijest o smrti našeg dragog Cemala Kütahya, kapetana naše reprezentacije i njegova sina Çınara. Oni su pronađeni ispod ruševina kuće u kojoj su živjeli u Antakyi“, poručili su iz rukometnog saveza.

Turski rukometni savez objavio je da je kapetan njihove reprezentacije Cemal Kütahy (32) smrtno stradao u katastrofalnom potresu koji je pogodio tu zemlju. Poginuo je i njegov petogodišnji sin Çınar.

S dubokom tugom primili smo vijest o smrti našeg dragog Cemala Kütahya, kapetana naše reprezentacije i njegova sina Çınara. Oni su pronađeni ispod ruševina kuće u kojoj su živjeli u Antakyi“, poručili su iz saveza te dodali:

Neka se Bog smiluje preminulom i njegovu sinu. Ožalošćenoj rodbini i rukometnoj zajednici naša sućut.

Nažalost, moglo bi biti još loših vijesti budući da su rukometaševa trudna supruga Pelin te svekrva Nurten još uvijek pod ruševinama.

One su u istoj ruševini, nadamo se da će ih pronaći žive“, poručili su iz saveza, piše Večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh