Ostali sportovi

KK Blagaj uspješno nastavlja sa aktivnostima

U nedjelju je održan 2. kup grada Kotora 2023 gdje je učestvovalo 292 takmičara iz 2 države. Na ovome turniru učešće je uzeo i KK Blagaj koji je na kraju sa 5 takmičarki osvojio izvrsnih 6 medalja.

Zajednički trening KK Blagaj / PR -Haber.ba

Zejneba Mrndžić je osvojila dvije zlatne medalje, Kanita Šoro i Lejla Šoro su bile srebrene dok je Larisa Salčin osvojila dvije bronze.

Takođe, dana 27.10.2023. godine, održan je zajednički trening edukativnog karaktera pod nazivom “Uči, treniraj i edukuj se…”. Treningu su prisustvovali HARA Karate Academy, KK Bjelopoljac, KK Dachi, KK Blagaj i treneri dr. Senad Sarić, Karailo Aldin, Pajić Adnan, Emrić Dino, Čerkez Aiša, Mustafić Vahida i Mustafić Zlata.

Kotor 2023 / PR -Haber.ba

“Zaista nam je velika čast i zadovoljstvo što smo uspjeli okupiti ovako veliki broj djece i zajedno sa trenerima i sudijama obraditi osnove karatea, kroz izvođenje kihona, kata i kumitea. Učesnici su spremno usvajali pojašnjenja takmičarskih i sudijskih pravila koja su provedena i praktično.

Zahvaljujemo se sponzoru BH Telecom-u, kao društvenoj odgovornoj firmi koja podržava rad sportskih klubova”, poručili su iz KK Blagaj,

U toku je i upis novih članova u mjesecu novembru. Dobro došli!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh