Fudbal

Ibrahimović u svom stilu: Budućnost je tako svijetla da trebam sunčane naočale

Posljednji meč odigrao je 22. maja

Zlatan Ibrahimović - ExpressTabloid.ba

Iskusni napadač i član Milana Zlatan Ibrahimović trebao bi se početkom naredne godine vratiti fudbalu. Ibrahimović se oporavlja od teške povrede koljena zbog čega je morao na operaciju.

Ibrahimović sa terena odsustvuje još od maja mjeseca, a iako je u oktobru napunio 41. godinu, ne razmišlja o završetku igračke karijere. Uveliko najavljuje povratak, a dok se ne vrati fudbalu vrijeme “ubija” na društvenim mrežama,piše Avaz

– Budućnost je tako svjetla da mi trebaju sunčane naočale – napisao je Ibrahimović uz fotografiju i poslao poruku kritičarima. Dok mu neki predviđaju kraj karijere, on najavljuje da će se vratiti jači nego ikada.

Podsjetimo, Ibrahimović se prošle sezone mučio sa povredama, zbog čega je propustio veliki broj utakmica. Posljednji meč odigrao je 22. maja protiv Sasuola (3:0), kada je na terenu proveo 18 minuta. Posljednji pogodak postigao je 9. januara u trijumfu protiv Venecije (3:0).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh