Film i TV

Učesnica “Elite” raspisala KONKURS za DEČKA – Skinula masku, pa ZGROZILA javnost svojim KRITERIJUMIMA

Ponosno progovorila o svojim osobinama.

Voditelj Darko Tanasijević postavljao je pitanja učesnicama “Elite” na temu odnosa sa muškarcima. Njegova pitanja odnosila su se na to šta traže i očekuju od njih, te ko ih najbolje savetuje kada je ova tema u pitanju.

Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ili Slađa Blinda, otkrila je šta je za nju najbitnije kod muškarca. Učesnica je svojim izjavama zapanjila kompletan crni sto.

Ona je otkrila da joj je najvažnije da je njen muškarac dobro finansijski situiran. Otvoreno je govorila o tome da je materijalista, te da je ovu osobinu nasledila od oca koji je uvek savetuje da je najvažnije da pronađe obezbeđenog muškarca.Od tate uvek, tata je materijalista kao i ja – odgovorila je Slađa, na pitanje ko je najviše savetuje u vezi sa muškarcima.

– Kada biraš pokon za muškarca, čime se vodiš, šta biraš? – pitao je Darko.

– Skoro ništa – odgovorila je.
Kakav je srećan muškarac? – pitao je Darko

– Moćan i onaj koji ima love – rekla je Slađa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh