Film i TV

Mensurov POSLJEDNJI SNIMAK pred izbacivanje: Ispunio zadatak produkcije – pogodio Kačavendu u SLABU TAČKU

Milena mu se suprotstavila, ali joj je on odbrusio.

Gledaoci rijaliti programa “Elita” su se iznenadili kada je voditeljka Ivana Šopić nakon nominacija saopštila odluku produkcije da Mensur Ajdarpašić može da napusti rijaliti.

– Mensure, ti sad možeš da napustiš Belu kuću, a vama, pooštovani učesnici želim laku noć – rekla je voditeljka noćas.Odmah po njegovom izlasku počele su spekulacije kako je uopšte došlo do ovoga s obzirom da je važio za jednog od najvećih favorita. Društvene mreže su se usijale, a mnogi komentarišu da je Mensuru istekao ugovor i da je bilo očekivano da napusti Belu kuću.Pre nego što je izašao iz rijalitija, Mensur je imao zadatak da iznese svoje mišljenje o nominovanim takmičarima. Ovo je i poslednji snimak njegovog učešća u “Eliti”.

– Neću te previše hvaliti. Moraš pažljivo da slušaš ljude koji ti se obraćaju. Sa Milenom si bio u tom nekom odnosu. Ništa njena deca nisu bolja od tvojih. Deca su deca. Svačija deca su za njega najbolja. To mi se nije svidelo – rekao je Mensur.

– Ja sam jasno definisala na šta sam mislila – umešala se MilenaJa ne razumem takve definicije – odbrusio je Mensur.

Mnogi su na društvenim mrežama podržali ovaj Mensurov stav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh