Film i TV

“Tražio je 100.000 eura da mu se UPLATI iste sekunde” Evo kako je produkcija reagovala na Zolinu IZNUDU (VIDEO)

Miljana je odlučila da otkrije sve detalje razgovora Čolića i čelnika.

Miljana Kulić i Lazar Ćolić Zola pd jutra su napravili pravu pometnju svojim bekstvom iz “Elite”.

Kako su ukućani komentarisali, njih dvoje su razvalili vrata na pola i samoinicijativno napustili takmičenje. Međutim, pravi bum je napravila malo pre Miljana, koja se u Šimanovce vratila. Otac Miljane Kulić odlučio je za portal Srbija Danas da otkrije šta se zapravo desilo:

– Ne zna mi to ništa, Miljana je danas, četvrtog januara, trebala da ide na kontrolu kod lekara zbog ove tromboze što ima. Mi čekamo rezultate da nam jave, a koliko sam malo pre video na televizoru ona spava. Javili su nam juče da će danas da je vode, vidim da spava verovatno se vratila. Takav je bio dogovor, da ih podsetimo pošto se čujemo sa doktorom koji je načelnik u Beogradu.

Kulićeva, s druge strane, ništa od toga nije pominjala kao razlog napuštanja, kao ni kao razlog vraćanja.

Ona je tokom razgovora sa takmičarima nakon povratka otkrila zašto je ponovo u “Eliti”.

– Ja da nemam dete bolelo bi me uvo. Ovako, vratila sam se, imam dete. Imam dete kome sam i otac i majka – rekla je Miljana pa je nastavila da priča o Zoli:

– Diskalifikovao se, trebali smo da odemo da porazgovaramo za apartman ili rajsko ostrvo pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se da i da se odmah iste sekunde uplati.

Evidento je da je produkcija odbila ovu nagodbu, te je Čolić odlučio da se diskvalifikuje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh