Film i TV

Zvezdan Slavnić nakon spekulacija da ULAZI U “ELITU” uhvaćen – Kupuje automobil za OVU ženu

Nakon medijske ilegale, jedan od glavnih lica prethodne sezone rijalitija uhvaćen je na nesvakidašnjoj lokaciji.

Zvezdan Slavnić - screenshot

Kontroverzni rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić ostao je upamćen po skandaloznom ponašanju i vezi sa Anđelom Đuričić, kao i po turbulentnom odnosu sa Anom Ćurčić. Međutim, otkako se izašao iz “Zadruge 6”, Slavnić se potpuno povukao iz javnosti.

Zvezdan se naime, retko kada oglašava za medije, a jedino je aktivan na društvenim mrežama, posebno na Tik Toku gde drži lajvove i komunicira sa svojim pratiocima i fanovima.

Ekipa Pinkovog “Paparaco lova” pratila je Zvezdana pre nekoliko dana, kada je krenuo ka jednom placu polovnih automobila iz zgrade u kojoj trenutno živi.

On je gledao automobil kako bi ga poklonio ćerki Sari kao novogodišnji poklon. Zvezdan je u više navrata isticao kako je za mezimicu izuzetno vezan.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je prošle sezone u maju mesecu, zajedno sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Đuričić iz rijalitija Zadruga zbog nasilnog ponašanja i ostao dužan 50.000 evra.

Od završetka Zvezdanovog učešća u rijalitju prošlo je 6 meseci, a on po svemu sudeći i dalje nije pronašao posao, pa se mnogi pitaju od čega Slavnić danas živi.

Zvezdan redovno na svom profilu na Instagramu najavljuje mečeve na TikToku i očigledno je da sa ove platforme dobija prihode. Inače, bivši zadrugar često je kritikovan od strane javnosti da na pomenutoj mreži “prosi”, a izgleda da on ne mari za komentare.

Međutim, na društvenim mrežama se nedavno pojavila glasina da će Zvezdan biti pojačanje u “Eliti”, ali ne kao takmičar, već kao voditelj! Pošto potvrde povodom te informacije još uvek nema, jedino što nam preostaje je da čekamo i pratimo dešavanja u vezi velelepnog imanja u Šimanovcima, piše Blic.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh