Film i TV

“Pink” Izdao zvanično saopštenje: Nakon Anđela večeras u “Elitu” ulazi nova učesnica

Pjevačica Sanja Lazić biće zadužena za večerašnju atmosferu na žurki zajedno sa Gagi bendom i DJ Nebom.

Utorak veče rezervisano je za žurke u “Eliti” a televizija “Pink” je izdala zvanično saopštenje i najavila da publiku večeras očekuje nešto posebno.

Naime, u čast legendarnog folkera Džeja Ramadanovskog, večeras će Gagi bend izvoditi najveće hitove boema sa Dorćola, a žurka će biti posvećena upravo njemu. Pored Gagi benda, u “Elitu” će ući i DJ Neba, koji svake nedelje zabavlja učesnike ovog rijalitija, ali i atraktivna pevačica Sanja Lazić.Podsetimo, sinoć se u “Elitu” uselio maneken Anđelo Ranković koji je odmah napravio pometnju svojim ulaskom u rijaliti. On je odmah počeo da flertuju sa Anitom Stanojlović, suprugom Jovane Tomić Matore. Anđelov flert sa Anitom će zasigurno izazvati novi potres u Beloj kući, a da li će se nešto više dogoditi na večerašnjoj žurki, ostaje da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh