Film i TV

Miljana ih je OSAKATILA – Razbijene glave i u kopčama, ovo su TRAJNE zdravstvene posljedice koje su ih DEBELO KOŠTALE

Miljana Kulić je za sve ove godine koje je provela u rijalitijima imala priličan broj sukoba sa svojim cimerima. Nažalost, mnogi od njih završili su se na štetu onih sa kojima je imala okršaj, a neki od njih su završili sa manjim ili većim zdravstvenim posledicama.

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić, često ne može da se obuzda kada dođe do verbalnih okršaja sa onima koji joj je nađu na putu. Kako je dugi niz vremena u rijalitiju, spisak cimera s kojima je bila u svađi je poduži.

S nekima od njih je završila i na sudu, a zbog fizičkih napada na ostale učesnike je više puta bivala diskvalifikovana iz “Zadruge”. Ipak, Kulićevu ni to nije uspelo da zauzda i spreči u nameri da pravi haos na imanju u Šimanovcima.

Ona je ušla u gardarober i uzela svoju cipelu sa viskom potpeticom. Prošla je kroz spavaću sobu i i došla do kreveta u kojem je Zola spavao, njen bivši momak.

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi. Od siline udarca Čoliću je krenula krv koja se slivala niz lice dok je pokušavao da se odbrani. Obezbeđenje je uletelo u sobu kako bi zaštitilo Čolića ali kasno, glava mu je već bila razbijena.

– Ubiću ga i na zadovoljstvo i na dostojanstvo pa će otići tamo gde muu je mesto. Ovog čoveka ću ja da ubijem. Ja dok ga ne ubijem ne izlazim odavde a onda idem ili u zatvor ili u ludnicu gde treba – rekla je ona dok ju je obezbeđenje šokirano posmatralo da bi odmah nakon izgovorenih pretnji preuzela ulogu žrtve.

U sezoni četiri, Miljana je Marka Đedovića udarila bubicom, te mu tom prilikom razbila glavu. Đedoviću je tada ukazana hitna lekarska pomoć i on se nedeljama oporavljao nakon incidenta.

Zbog agresivnog ponašanja, Veliki šef je tada doneo odluku da Miljana bude kažnjena mesečnim honorarom.

– Ušili su me. Sve je završeno, policija, tužba – pričao je Đedović.

Jedan od fizički nasrataja koji je ostao svima u sećanju, a svoj epilog je dobio i na sudu je sa Jovanom Tomić Matorom.

Ona je divljački udarila Matoru nakon što je ova neprestano išla za njom, uvijala se i nazivala je ku*vom, a sve zbog Miljaninog provociranja Sanje Stanković.

Naime, ona je Matoru mikrofonom “opalila” posred lica, Jovana se srušila na pod jaučući, a onda se jasno videla krv koja šiklja.

– Ona na sud nosi papir da je luda, državi je dokazala da je luda, a ovde govori: “Odakle vam da sam ja luda” – istakao je Marko.

– A čekaj, je l’ te slučajno udarila bubicom – ispitivala je Kačavenda.

– Ma, kakvi slučajno, je l’ si ti normalna, lupa gluposti… Namerno me “fiknula”, još lagala da nije bubicom nego torbicom, dok nije krenula da lipti krv. Znaš kako je to puklo o lobanju, zamahnula baš – prisećao se Đedović tokom razgovora.

– Znači, dokazala da ima dijagnozu – zaključila je Kačavenda u pušionici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh