Film i TV

Zola zatražio HITNU DISKVALIFIKACIJU Miljane – Bukti novi RAT sa Kulićevom, priprijetio joj OVIM

Lazar Čolić Zola je nakon emisije “Pitanja gledalaca” ušao u raspravu sa Miljanom nakon čega joj je pripretio da će se izboriti za njenu diskvalifikaciju.

Nakon emisije “Pitanja gledalaca” koju je vodila Maša Mihailović, Miljana Kulić uputila se ka Lazaru Čoliću Zoli koji je prenos uživo prespavao.

Njih dvoje ušli su u novi sukob, kada je Zola otkrio kako želi da se izbori za diskvalifikaciju Kulićeve, čime joj je i pripretio. Zola je ranije optužio Miljanu da mu je sakrila jaknu i patike, a Kulićeva smatra da on “glumi žrtvu”, kako bi dobio veću podršku u narodu, dok Čolić traži da Miljana bude diskvalifikovana, što pokušava da dobije i Lejdi Di.

– Izmislio si za garderobu, samo da ne bi učestvovao u emisiji. Pošto mu je već otišao honorar, ovde nema spavanja posle 12, 1… Ne pravi žrtvu od sebe, žrtva si samo svoje gluposti. Režijo, vratite da vidite gde su mu jakna i patike, da bi ispao žrtva u narodu – rekla je Miljana.Nema veze, šta, poslaće mi, šta je to za mene. Šta sam ja tebi uradila? Neka puste klip. Sve sam izvadila iz jezera. Možda ti je Predsednik sakrio, on je i Aniti. Manipuliše, da bi rekli gledaoci da si jadan. Možeš da spavaš do 1, a svakog dana spavaš do 4. Gubiš honorare. Manipuliše, da bi neka baba rekla: “Jadan Zola, ostao bez stvari”. Pa ćeš onda da budeš gladan… Pa da sam ti ukrala svu hranu… Idem, zovu me – nastavila je Kulićeva, pa izašla iz izolacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh