Film i TV

ZVEZDAN PROVOCIRA ACU BULIĆA I ANU: Oglasio se i zadao žestok udarac, ovo im se nikako neće dopasti

Ugrabio priliku!

Ana, Aca i Zvezdan - srbija danas

Bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić se dugo nije oglašavao na Instagramu i skoro se potpuno povukao iz medija.

Međutim, riješio je da prekine ćutanje, te je poslao poruku i to samo nekoliko dana nakon što je njegova bivša partnerka Ana Ćurčić ostavljena od strane Ace Bulića, piše Srbija Danas.

Zvezdan je na Instagram profilu objavio selfi fotografiju, uz poruku koja je nosila snažnu poruku:

– I dok su se drugi bavili mojim životom, ja sam živio svoj – napisao je Zvezdan, a mnogi korisnici Instagrama su pomislili da je poruku navodno uputio Ani i Aci, zbog čega se komentariše da će to njih dvoje ponovo spojiti, kako bi ga demantovali.

Zvezdan i Anđela su bili u vezi tokom rijalitija “Zadruga”, ali su nakon toga raskinuli. Nakon raskida, Anđela se vratila kod svojih roditelja u Crnu Goru. Zvezdan je ostao u Beogradu i prema mišljenju mnogih fanova, djeluje kao da još uvijek pati za Anđelom. Iako je Anđela izbrisala sve uspomene sa Zvezdanom sa svog Instagram profila, on još uvijek nije izbrisao slike sa Anđelom. Mnogi su pomislili da oni možda zapravo nisu ni raskinuli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh