Film i TV

“U PAUZI PROSE I VARAJU NAROD” / Mirković nakon datog otkaza Dalili i Milanu ponovo iznosi informacije

Ne prestaje da šokira.

Dalila Dragojević - screenshot

Direktor Hajp televizije Saša Mirković prije izvjesnog vremena doneo je odluku koja se odnosi na sve zaposlene na njegovoj televiziji, a tiče se popularne mreže, TikTok-a.

Mirković je javno objasnio da ne dozvoljava svojim voditeljima da na TikToku igraju mečeve i kako je rekao, na taj način prose novac, jer imaju “i više nego pristojnu platu”. Nakon ove njegove objave pojedina TV lica su otišla sa Hajpa, a Mirković ne krije da se sa njima nije rastao u lijepom raspoloženju.

Primjera radi, Dalilu Dragojević je tužio, a isto je najavio i za Milana Miloševića nakon što je nedavno dobio otkaz jer se, kako je sa ove televizije rečeno, mjesecima nije pojavljivao na svom radnom mjestu.

Iako se čitava drama oko njihovih otkaza koliko-toliko stišala, Mirković se danas ponovo oglasio ovim povodom, a iako u svojoj objavi nikoga nije imenovao, mnogi su zaključili da su riječi upućene njegovim bivšim zaposlenima, Dalili i Milanu.

– Obično počneš neostvarenim ljudima da smetaš kad procijene da im ne trebaš više, pa vrata “d*petom zatvore!” Pošto su rijetko čitali u životu, očigledno ne znaju ni narodne umotvorine. Ima ih i na TikToku (valjda) pa mogu da ih odslušaju (više puta da bi shvatili) u pauzi dok prose i varaju narod – poručio je Mirković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh