Film i TV

“BIĆU DOBAR, MUŽ TE VOLI NAJVIŠE!” Reper pred OČIMA JAVNOSTI kukao i molio da ga Vanja oblokira!

Na sve načine pokušava da se pomiri sa njom!

Vanja i Sha - Srbija Danas/Milana Pavković

Ekipa portala Srbija Danas zatekla je bišveg takmičara “Zadruge” i repera, Nenada Aleksića Ša pred gostovanje u emisiji “Amidži šou”.

Ovo je njegovo prvo javno pojavljivanje nakon kraha braka sa suprugom Vanjom, a pred našom ekipom je priznao da mu je krivo zbog kraha braka, kao i da će sve pokušati da vrati dragu nazad i ispravi stvari. Reper je odmah nakon gostovanja stupio u akciju.

Podsjetimo, Vanja se iselila iz reperovog stana, zatim su se otpratili sa društvenih mreža, a potom ga je i blokirala na TikToku.

Sada se pojavio snimak iz lajva na pomenutoj društvenoj mreži, gdje možemo vidjeti da je Ša pokušao da stupi u kontakt sa bivšom partnerkom, pa joj se obratio preko komentara.

– Pozdravi mi ljepoticu sa druge strane. Kaži joj da me odblokira, biću dobar. Samo joj poruči da je muž voli najviše, odoh iz lajva, a vi trenirajte – napisao je Aleksić muškarcu koji je u tom momentu držao lajv sa Vanjom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh