Film i TV

MARIJA PROGOVORILA O DEČKU KĆERKE ANE! Otkrila čime mu se BAVE roditelji, Miljana odbrusila: “RUŽAN JE K‘O LOPOV”

Zola je poručio Miljani da ne treba tako da priča.

Ana i Marija - screenshot

Marija i Siniša Kulić pored Miljane imaju još dvije kćerke – Tijanu i Anu, koje su sušta suprotnost od sestre i ne eksponiraju se u javnosti.

Poznato je da vode mirne i povučene živote, a Marija nerijetko ističe da je ponosna na njih, te se i nedavno hvalila kako joj kćerka upisala fakultet. Kulićka je sada u razgovoru sa Miljanom i Zolom otkrila da njena kćerka Ana ima dečka, te je nahvalila potencijalnog zeta.

– Anči ima momka, roditelji su mu ljekari, otac mu je stomatolog majka psihijatar – počela je Marija, na šta je Miljana osula paljbu.

– Ali je zato ružan kao lopov. Mnogo je ružan, priznaj, preružan je – dobacila je Miljana.

– Ne, ne lupaj. Mnogo je lijep i dobar dečko. Nikola je upisao privatni fakultet, tu ga guraju. Visok je, crn, dečko je kao lutka – nastavljala je Marija.

– Miljana, nije lijepo sa tvoj strane da tako kažeš. O ukusina ne treba raspravljati – umiješao se Zola, piše Espreso.co.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh