Film i TV

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE – ČLAN OBEZBJEĐENJA ĆE DOBITI OTKAZ? Miljana Kulić prijetila momku “Ti ćeš da vidiš”

Zamerila mu je!

Miljana Kulić napravila je nesvakidašnji haos tokom svađe sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kojem je izljubomorisala zbog Milice Miljana Kulić napravila je nesvakidašnji haos tokom svađe sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kojem je izljubomorisala zbog Milice Veselinović.Ona je rešila da stavi tačku na vezu sa njim, a tokom svađe, reagovalo je Miljana je gurala Bebicu, pa je čak htela i fizički da se obračuna sa njim, ali su se momci iz obezbeđenja isprečili.

Tom prilikom, Kulićka je zamerila jednom momku iz obezbeđenja što ju je tokom razdvajanja od Bebice gurnuo, pa je počela da mu preti.Videćeš, Nenade šta ću da ti uradim kada ode obezbeđenje, a ti (dečko iz obezbeđenja) ćeš da vidiš što me guraš! – pretila je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh