Estrada

Tara Simov u toplesu dočekala Novu godinu: Obukla je crni minić i providnu bluzu

Na njenom Instagramu su osvanule fotografije koje pokazuju kako sada izgleda

Bivša djevojka repera Nenada Aleksića Ša, s kojim je stupila u vezu tokom učešća u rijalitiju “Zadruga” i to dok je bio oženjen, Tara Simov odnedavno je u vezi sa momkom kojeg ponosno svakodnevno predstavlja na Instagramu.

Nedavno je osvanuo trač da zajedno čekaju bebu, ali sudeći po najnovijim slikama jedino što je Tara, koja sada radi kao voditeljica spremna da prizna, jeste da je na doček s njim išla u toplesu. Obukla je crni minić i providnu bluzu ispod koje nije bio grudnjak, Tara Simov je ponosno pozirala pred kamerama.

Na njenom Instagramu su osvanule fotografije koje pokazuju kako sada izgleda, samo godinu dana nakon što je izbačena iz rijalitija zbog nasilja.

Tara je posljednjih mjeseci na Instagramu objavljivala slike koje pokazuju kako sada izgleda odkada je izašla iz “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh