Svaštara

Muškarci u ovom znaku su najveći slabići: U braku sa njima ne očekujte previše

Prema astrologiji, znak u kojem smo rođeni predodređuje određene osobine ili možda reakcije u kriznim situacijama.

Muškarac - Objektiv.rs

Jeste li ikada primetili da ljudi određenog znaka imaju slične osobine? Prema znaku, na primer, možete odrediti jeste li kući doneli „dečka“ ili običnu „bebu“.

Emocionalni ili lijeni znakovi

U zodijaku nalazimo znakove čiji su nosioci istinski vladari – na primer, muškarci pod znakom Lava jasni su kraljevi u svom okruženju. Jednako tako, bikovi ili ovnovi, ali i Strelci su muškarci koji znaju lupati o sto i rešiti čak i situacije koje nisu lake.

Međutim, postoje znakovi koji imaju tendenciju potiskivanja dominantne muške moći. To definitivno ne znači da su takvi muškarci beskorisni – samo u njima morate tražiti drugu snagu osim asertivne muškosti.

Riba

Ribe, rođene između 21. februara i 20. marta, vrlo su emotivna bića. Njihova je prednost urođena empatija, želja za pomoći i razmenom iskustava s okolinom. Stoga je za mnoge žene muškarac Riba ostvarenje sna.

Međutim, problemi se mogu pojaviti u situacijama kada Ribe moraju doneti ozbiljnu odluku, zauzeti se za sebe ili za sebe (ili svoje bližnje) – jer Ribe vole izbegavati sukob i radije će napustiti neprijatnu situaciju nego se suočiti s njom.

Vodolija

Vodolije su rođene u razdoblju pre Riba. Reč je o osobama rođenima od 21. januara do 20. februara.

Vodolije vole svoju udobnost. I ne vole ništa žrtvovati. Vrlo im je neugodno s idejom da se bore za nešto ili da se ograničavaju za neki cilj. Zbog toga ne možete previše očekivati ​​od muškarca Vodolije da se previše zauzima za vas ili da vam pomaže u domaćinstvu ili vašim brigama.

Vodolije su, s druge strane, prilično flegmatične prirode i zabavno im je biti u društvu. Dakle, ako želite opuštenog tipa kod kuće i nemate ništa protiv toga da imate više odgovornosti na svojim plećima, onda je on izvrstan partner za vas.

Prehladiti se

Čak su i Rakovi, koji su rođeni leti između 22. juna i 22. jula, vrlo osetljiva bića. Međutim, često se mogu jako uvrediti, a možda čak i histerisati. Što obično ne zvuči baš muški. U isto vreme, međutim, Rakovi su skloni da budu brižni partneri i muškarci, pa ćete im rado oprostiti povremene emotivne scene, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh