Svaštara

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolji i najbrižniji očevi

NEKI muškarci rođeni su za uloge očeva.

Otac s djecom - Kurir.rs

Imaju jedinstvene osobine koje ih čine posebno sposobnima za roditeljstvo i odgajanje djece u dobre i poštene odrasle osobe. Oni svojim primjerom najbolje pokazuju kako izgledaju brižni i dobri očevi. Evo koja su tri znaka najbolji očevi u svijetu zodijaka.

Rak

Rakovi su poznati po izuzetnoj emocionalnoj osjetljivosti i nježnosti, imaju prirodni instinkt za roditeljstvo, posebno za ulogu oca. Muškarci rođeni u znaku Raka vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji i uvijek će biti tu da pruže podršku i utjehu svojoj djeci. Rijetko što im je važnije od obitelji, pa se trude biti prisutni u svakom važnom trenutku života svoje djece.

Jarac

Jarčevi su vrlo odgovorni, disciplinirani i predani, što ih čini izvrsnim očevima. Vrlo su ozbiljni u svojim roditeljskim ulogama i uvijek će se truditi pružiti svojoj djeci stabilnost i sigurnost. Iako ponekad mogu djelovati strogo, Jarčevi su duboko emotivni i brižni prema svojoj djeci te će uvijek biti tu za njih kad god ih trebaju.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj hrabrosti, snazi i odlučnosti, ali isto tako i po svojoj velikoj ljubavi prema obitelji. Kao očevi, lavovi su iznimno ponosni na svoju djecu i uvijek će se truditi biti uz njih i podržavati ih u ostvarivanju njihovih snova i ciljeva. Oni su odani i pouzdani te se trude biti uzor svojoj djeci u svakom pogledu, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh