Svaštara

Vrijeme jake energije: Od ovog martovskog datuma počinju da se ostvaruju sve želje

Vrijeme izjednačenja noći i dana u zavisnosti od hemisfere na kojoj se nalazimo, označava dolazak proljeća i jeseni, a ujedno je 19. marta i početak nove astrološke godine – evo što nam ovaj dan donosi u energetskom smislu.

Unsplash/emiliana-hall

Vrijeme izjednačenja noći i dana u zavisnosti od hemisfere na kojoj se nalazimo, označava dolazak proljeća i jeseni, a ujedno je 19. marta i početak nove astrološke godine – evo što nam ovaj dan donosi u energetskom smislu, piše krstarica.

Na ekvinocij ili ravnodnevicu 19. marta 2024. godine energetska mreža planeta prelazi u višu harmoniju, dopuštajući nam da s većom lakoćom upije isceljujuću moć Majke Prirode. Sa živom i probuđenom energetskom mrežom planeta, takođe možemo da napunimo sopstvene energetske centre u telu i pošaljemo svoje misli ili namere u svemir na ostvarenje.

Očekuje nas spajanje jakih energija

Martovski ekvinocij pojačan je nadolazećom pomračenjem Meseca u Vagi 25. marta. Iako je ova pomračenje udaljeno gotovo nedelju dana od ekvinocija, skloni smo da osetimo njenu energiju čak i do mesec dana pre ili nakon dolaska. Pomračenje obično donose visok intenzitet, kao i transformativnu energiju koja može da uzdrma ili čak preokrene naš život. Pomrčenja različito utiču na sve nas, ali na nekom nivou svi doživljavamo barem deo transformacije, piše Forever Conpscious.

Naš fokus bi mogao biti fokusiran na dinamiku odnosa koji nas je prethodno mučio. Ovo pomračenje može da pomogne da razotkrijemo naše unutrašnje djelovanje i skrenemo pažnju na sve što treba dovršiti kako bismo mogli da stvorimo odnose koje želimo. Uz pomrčenje na horizontu, koristićemo energiju ekvinocija za postavljanje namjera za ono što želimo da manifestujemo u našim životima. Možemo upotrebiti moćnu energiju za stvaranje ciljeva, promjenu rutine i kreiranje zdravih navika. Iako je uvijek dobro vrijeme za to, vjerovatno ćemo sada osjetiti veću podršku dok preduzimamo značajne radnje, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh