Svaštara

3 najmoćnija astro datuma u martu! Evo kada možete da se obogatite

Ruski astrolozi prognoziraju da će tri dana u martu biti izuzetno povoljna kada je novac u pitanju.

U svakom mjesecu postoje datumi koji su povoljniji od drugih, pa bi trebalo da ih iskoristite.

Kako prognoziraju ruski astrolozi, 10. i 11. mart su najvažniji. Oni određuju dalji razvoj cijelog mjeseca, s obzirom na to da se tih dana očekuje da će Merkur i Venera povratiti snagu i završiti negativan period, koji je počeo sredinom februara.

Dolazi dugo očekivano projleće. Vrijeme je da saznamo koji će martovski dani biti povoljni.

Još jedan datum na koja treba da obratite pažnju jest 20. mart.

10. mart – Merkur prelazi u znak Ovna
10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mjesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sjedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji. Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo doleće u susret.

11. mart – Venera prelazi u znak Riba
Neposredno poslije Merkura, Venera će povratiti snagu, ali ovo neće biti samo dan povratka ove planete u službu, već dan njenog brzog poletanja nakon dugog boravka u destruktivnom znaku Ovna. Na današnji dan čeka nas inspiracija i povratak fizičkih i duhovnih snaga. Oporavićemo se i postati produktivniji, veseliji i bistriji.

20. mart – ravnodnevica
Ravnodnevica je uvijek bila i biće dan moći, posebno kada je u pitanju proljećni dan jednakosti Mjeseca i Sunca. 20. mart je energetski veoma uravnotežen, prijatan i ugodan dan. Pokušajte da ovo vrijeme provedete sa svojom porodicom, radeći stvari koje volite i čineći dobro. prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh