Svaštara

Na 10.000 metara putnicima u avionu na glavu počeli da padaju crvi, PILOT NIJE IMAO IZBORA

Kao kompenzacija putnicima je dato 8.000 milja letenja, nadoknada za hotelsku sobu i kartu za obrok od 30 dolara.

Let aviokompanije Delta u utorak, 13. februara, iz Amsterdama za Detroit, nakon svega sat vremena vraćen je na holandksi aerodrom jer su iz kofera jednog putnika, u kom je bila trula riba, počeli da ispadaju crvi i padaju po putnicima, javlja The Independent.Nakon što je avion sleteo, svim putnicima je naređeno da se iskrcaju iz aviona, a kofer sa ribom odnet je na uništenje. Sam avion je prošao kroz dubinsko čišćenje.

Jedan od putnika je otkrio da je osoblje Delte identifikovalo vlasnika kofera sa trulom ribom i zadržalo ga u avionu nakon što su ostali putnici napustili letelicu.

Kao kompenzacija putnicima je dato 8.000 milja letenja, nadoknada za hotelsku sobu i kartu za obrok od 30 dolara.

I drugi putnici opisali su ovo iskustvo.

– Dakle, bio sam na ovom nesrećnom letu. Moja porodica i ja bili smo u redu direktno ispred crva. Gospođa iza nas rekla je stjuardesama da joj crvi padaju na glavu. Uf. Okrenuo sam se, a oni su se migoljili na sedištu, pa su nas pomerili dalje ispred.

– Jedna od naših ručnih torbi bila je blizu one odvratne, tako da je na kraju leta, kada sam otišao po nju i detaljno je pregledao, dotični putnik još sedeo tamo i nije izašao iz aviona.

U izjavi za The Independent u vezi s incidentom sa crvima, kompanija Delta je navela: “Izvinjavamo se klijentima leta 133 Amsterdam-Denver jer je njihovo putovanje prekinuto zbog nepropisno upakovane ručne torbe. Avion se vratio na kapiju i putnici su smešteni na sledeći raspoloživi let. Avion je uklonjen iz upotrebe radi čišćenja.”

Ovo nije prvi put da je Delta privukla pažnju. Prošle nedelje, aviokompanija je umalo izbacila ženu sa jednog od njihovih letova jer nije nosila grudnjak. Lisa Arbold je detaljno opisala svoju uznemirujuću interakciju sa članom posade avio-kompanije pre leta iz Solt Lejk Sitija u San Francisko. 22. januara. Ona je radila kao samozaposleni di-džej i vra’ala se sa filmskog festivala Sandens u Juti. Nekoliko minuta pre nego što je njen let trebalo da poleti, kada je “svaka pojedinačna osoba” bila na svom mestu, Arčboldova je “glasno” pozvan u prednji deo aviona,piše Srbijadanas

Kako je rekla, članica posade ju je izvela iz aviona da bi je ukorila zbog odeće. Rekla joj je da je ono što je nosila “uvredljiva” i “otkrivajuća” odeća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh