Svaštara

Žene s ovih 10 karakteristika su najbolje – ne odustajte od njih

Žene koje su inteligentne, neovisne i koje potiču na razmišljanje neke su od najatraktivnijih žena na svijetu. Također, muškarci vole kad se djevojka može smijati njihovim otrcanim šalama i jednostavno se zabavljati

Ljubav - Astrosudbina.com

Kada je riječ o pronalaženju prave, trajne ljubavi u romantičnim vezama, postoje određene osobine ličnosti koje muškarci mogu tražiti u ženi s kojom izlaze kako bi utvrdili ima li ona ono što je potrebno da bude njihova dugoročna djevojka.

Ako ste upoznali djevojku koja vam se svidjela i razmišljate o tome da stvari podignete na višu razinu, vjerojatno provodite vrijeme promatrajući je i analizirajući sve različite aspekte njezine osobnosti kako biste utvrdili je li ona prava za vas.

Donosimo popis koji može pomoći da donesete odluku.

Žene s ovih 10 osobina su najbolje za vezu:
1. Brižna

Želite imati djevojku kojoj je stalo do vaših misli, dobrih ili loših. Također želite joj moći povjeriti svoje najskrovitije misli i osjećaje koje će ona cijeniti koliko i svoje.

2. Timski igrač

Kada imate razloga vjerovati da će se žena boriti s vama kroz život, ona je ‘prava za vas’.
3. Ambiciozna

U svijetu u kojem postoji toliko mogućnosti da istraži svoje strasti i snove, želite vidjeti da ona ima želju da ih slijedi. Kada djevojka ide za onim što želi od života uvijek je privlačno.
4. Predana

Mnogima treba puno vremena da se obvežu. Kad se konačno odlučite na taj izbor, želite jamstvo da je ona jednako predana. To će pomoći da se približite odluci da podignete vezu na višu razinu.

5. Oprašta

Muškarci u vezama često urade male pogreške. Također im je ponekad teško procesuirati osjećaje, osobito tijekom svađa. Utješno je kada žena može oprostiti te sitne pogreške i svaki nedostatak komunikacije. To će pomoći da veza preraste u nešto prekrasno i autentično.

6. Inteligentna

To ne treba spominjati, ali žene koje su inteligentne, neovisne i koje potiču na razmišljanje neke su od najatraktivnijih žena na svijetu. Želite djevojku koja se može snaći u bilo kojem okruženju u kojem se nađe – što također znači da bi ona trebala očekivati da i vi budete u stanju učiniti isto.
7. Zabavna

Muškarci vole kad se djevojka može smijati njihovim otrcanim šalama i jednostavno se zabavljati. Ona ne mora biti stand-up komičarka, ali ne želite ni da bude dosadna. Sposobnost opuštanja i uživanja u životu ključna je za dobru čvrstu vezu.

8. Nesebična

Ako je stalno zabrinuta za sebe, za vas će ostati malo vremena. Ova osobina ličnosti slična je timskom igraču. Naravno, bit će trenutaka kada ćete htjeti da ona sebe stavi na prvo mjesto i obrnuto, ali nijedno od vas dvoje to ne biste trebali činiti cijelo vrijeme, donosi YourTango.
9. Pozitivna

Muškarci vole djevojke koje se mogu jednostavno nositi s udarcima, bez obzira što se dogodi u životu. Muškarci su često skloni fokusirati se na negativne stvari koje se događaju pa ako imate djevojku koja može vidjeti svjetlije stvari u životu, ona će vam pomoći da zadržite takav način razmišljanja.

10. Puna ljubavi

Muškarcima će se svidjeti kada žena voli sve oko sebe i to pokazuje, ne samo riječima, već i djelima. Još važnije, prava djevojka će voljeti i vas, sa svim vašim manama. Ona vas neće pokušati promijeniti, ali želi najbolje za vas.

Ljubav koju ćete pronaći sa ženom koja ima ove crte osobnosti može biti dovoljno snažna da vas odvede do oltara, a također ćete moći ponosno reći svima ‘Imam najbolju curu ikad!’. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh