Svaštara

Šta nas čeka u 2024.godini: Proročanstvo koje se svakome može ispuniti

Neretko se pojavljuju tekstovi Nostradamusovog proročanstva ili Baba Vanginog, ali šta ako svoju budućnost možete sami ispisati?

Nova godina - Arhiva

Šta nam govori proročanstvo a šta naš život i odnos prema njemu? Upravo ovim temama treba svako od nas da se pozabavi povremeno u životu, da ne čekamo Novu godinu za donošenje važnih odluka. Pa tako, ako dosad niste razmišljali u tom smeru, vreme je da počnete. Postoji nekoliko stvari koje vam mogu oblikovati život u 2024.bolje od sedenja i čekanja nekog proročanstva! Zato krenite s jednim danom da menjate svoj život, da pišete svoje proročanstvo. Samo nekoliko navika sa toplom vodom, toalet-papirom, šetanjem i mudrim odlukama u radnji učiniće da vaš život dobije tok koji priželjkujete!

Onaj ko ne namesti krevet kad ustane – ceo dan vuče nedovršenu obavezu

Koliko puta ste čuli da prva stvar koja se ujutru mora uraditi jeste nameštanje kreveta? Naime, psiholozi kažu da je mnogo dobro po našu psihu da ujutru namestimo krevet pre izlaska iz kuće i to zaista ima smisla – to je prva obaveza koju uspešno završavamo odmah po buđenju. Dan tako započinjemo sa uspehom i zadovoljni što smo nešto dobro uradili.

Jutro započnite vodom sa limunom

Doktori kažu da je voda sa limunom savršeni početak dana. Neka bude topla, jer tako će pomoći varenju. Limun ima mnogo C vitamina u sebi, a voda sa limunom na prazan stomak doprinosi osećaju sitosti, što je čini velikim prijateljem dobrog izgleda! Naše „proročanstvo“ kaže da ako krenete da pijete vodu sa limunom u 2024. godini, pomoći ćete telu s varenjem i na sve to koža će vam biti lepša, a imunitet jači. Osećaćete se bolje.

Ne trčite za zvučnim imenima, kupujte proverene proizvode poput toalet-papira od čiste celuloze

Kad birate proizvode za sebe, birajte svaki onako kako dolikuje, kako zaslužujete. A zaslužujete samo najbolje! Upravo zato, ne robujte markama u 2024, pređite na proizvod koji je od 100 odsto celuloze. Neka prvi korak ka zdravim svakodnevnim izborima bude odabir najboljeg toalet-papira. Ne trčite za onim proizvođačima koji svoje papire precenjuju pa snižavaju za 70 odsto da se dodvore i zakamufliraju istinu o sastavu. Birajte pametno, posvećeno, jer vi jeste takvi. Vi zaslužujete najbolje. Birajte kao nekad – „Lakše se briše“.

Ostavite cigarete, šta će vam to

Bivši pušači su, kažu, najveći neprijatelji duvanskog dima. Ima tu istine, a možda imaju i pravo – bili su na obe strane. Cigarete možete ostaviti ako želite. Zašto da vašim životom rukovodi kutija nečega što vas truje? Pa vi ste veći od toga. Zato, hajde da od 1.januara 2024.ostvarimo proročanstvo „bez loših navika“. Skupite novac koji biste dali na tu naviku i od tih para kupite sebi nešto moćno već 1.februara, prenosi nova.rs.

Zamislite da sa svim ovim krenete u 2024, zamislite šta možete sve postići kad postignete da pobedite loše navike! Ovo je, priznajte, proročanstvo koje želite da se ostvari – a ono je samo vaše. I da – moguće je!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh