Svaštara

Znate li koji je najveći muški kompleks

Dok žene lažu o svojoj težini, muškarci lažu o svojim centimetrima, ali ne o svojoj muškosti, već́ o svojoj visini

muškarac - hayat

Dok žene lažu o svojoj težini, muškarci lažu o svojim centimetrima, ali ne o svojoj muškosti, već́ o svojoj visini.

Istraživanja su pokazala da je takozvani Napoleonov kompleks jedan od najčešćih problema s kojima se ekstremno niski muškarci bore tokom života.

Ovaj problem u velikoj mjeri utječe na njihovo samopouzdanje, koje je često na udaru od ranog djetinjstva. Niski muškarci u školi su vjerovatno bili česta meta viših i jačih učenika, a pokazuju rezultati psiholoških testova koji govore da visoki muškarci lakše pronalaze posao.

Za razliku od žena, koje problem rješavaju visokim potpeticama, muškarci rijetko pribjegavaju modnim dodacima. Ipak, godinama se šuška u Holivudu da neke slavne zvijezde nižeg rasta, poput Tom Kruza, koriste umetke za cipele kako bi dobili koji centimetar visine. prenosi Avaz

Osim Kruza, postoji veliki broj uspješnih muškaraca kojima problem s centimetrima nikada nije bio prepreka da opravdaju svoju reputaciju zavodnika, a među njima su:

Deni DeVito (146 cm)

Al Paćino (168 cm)

Dastin Hofman (166 cm)

Mark Entoni (168 cm)

Ilajdža Vuds (168 cm)

Danijel Redklif (165 cm).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh