Svaštara

Dame rođene u ova tri horoskopska znaka su najvatrenije u krevetu

Na energiju i strast koje neka dama posjeduje veliki uticaj ima i njen horoskopski znak, a najstrastvenije žene rođena su u ova tri znaka Zodijaka.

vodjenje ljubavi - Shutterstock

Imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna priroda je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks s njom uvijek je uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Da biste zapalili njenu varnicu nekad je dovoljno nasmijati se na određeni način, uputiti joj “značajan” pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru.

Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi jer ona promašaje ne prašta.
Ovan

Žena Ovan voli fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Njen seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvijek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene u ovom znaku su izuzetno strastvene što rado i često pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov libido povezan s nestašnošću i željom za zabavom, piše “24sata.hr”.
Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen libido je uvijek na nivou.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali ste oboje svjesni da vas mami i indirektno aludira na seks. Kako je njen seksualni poriv fizičke prirode, obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa i senzualnu masažu. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh