Svaštara

Za 6 znakova decembar i januar donose korjenite životne promjene i dane velikih obrta

Ovaj i naredni mjesec obilježit će važni i neočekivani obrti za Jarca, Strijelca, Škorpiju, Vagu, Ribe i Djevicu, a ljudi rođeni u ovim znakovima Zodijaka dobiće mnogo prilika u svim životnim sferama.

Horoskop - Shutterstock

Dani tokom decembra i januara predstavljaju pravo vrijeme za izlazak iz zone komfora. Oslonite se na svoju intuiciju i budite otvoreni za prilike koje je Univerzum pripremio za vas.

Ovih 6 znakova neka se pripreme jer život okreće neku drugu stranicu:

Jarac

Jarčevima se naporan rad konačno isplaćuje. Stiže uspeh na poslu jer će šefovi priznati vaše napore i moguće je da će vam biti ponuđena nova pozicija ili povećanje plate.

Prihvatite nalet ove pozitivne energije i budite ponosni na sebe, svoj rad i uspeh.

Ulazite u fazu profesionalnog rasta u kojoj ćete moći da dostignete velike visine ukoliko uložite približno isti rad kao i u zadnjih nekoliko godina.

Strijelac

Strelčeve u ovom dolazećem periodu očekuju značajne promene u profesionalnim, prijateljskim i emotivnim odnosima.

Konačno ćete biti u prilici da rešite dugogodišnje sukobe.

Ovo vreme transformacije prihvatite otvorenog uma i pokažite želju da rastete sa onima i uz one do kojih vam je stalo.

Škorpija

Škorpija kreće na duhovno putovanje koje menja sveopšti pogled na svet.

Ispred vas je idealan period u kojem imate priliku da preispitate sopstveni život i odluke koje ste doneli, ali i da sagledate ljude oko sebe na jedan novi način.

Istražite svoj unutrašnji svet i ne plašite se avanture. Napunite se novim emocijama i utiscima.

Vaga

Decembar i januar donose dramatične promene u životu Vaga. Očekuje vas unapređenje na poslovnom planu ili još značajniji napredak u karijeri.

Kosmičke sile u ovom trenutku su uperene u korist ovog znaka, jačajući vaš put ka uspehu.

Budite spremni i iskoristite mogućnosti koje vam Univerzum ponudi. Nalazite se u fazi idealnoj za fokusiranje na razvoj karijere.

Ribe

Decembar i januar nagoveštavaju da vas narednih meseci očekuju značajne promene u porodici.

Ove promene mogu se manifestovati na potpuno različite načine. Moguće je da ćete se preseliti u drugi grad ili da ćete produbiti veze sa nekim iz svoje bliže i dalje porodice.

Tokom ovog zanimljivog perioda sile kosmosa će raditi u vašu korist, a vaš porodični život transformisaće u izvor radosti. Zato iskoristite ovaj period da svim svojim bićem uronite u trenutke ljubavi i jedinstva.

Djevica

Decembar i januar donose period transformacije kada je reč o vašem zdravlju i sveopštem blagostanju.
15 World’s Best Hotel Pools – Tripminutes.com

Vaše fizičko i mentalno blagostanje će se znatno poboljšati tokom ovog vremenskog perioda.

Device se nalaze na pragu suštinskh promena u različitim oblastima života, uključujući karijeru, emotivne odnose, zdravlje, lični život, kreativnost i duhovnost, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh