Svaštara

Astrološki savjet za narednu sedmicu: Evo kada da odigrate loto

Dobitak na lutriji nije uslovljen samo jednim faktorom, na to utiče mnogo njih.

Loto brojevi - Blogspot.com

Međutim, svakako je zabavno zamisliti kako bi nam bile zvijezde naklonjene u slučaju da odigramo neku igru na sreću, a svaki horoskopski znak ima određeni dan kada je zvijezdana sreća njemu naklonjena.

Ovan

Pošto je njihova vladajuća planeta Mars, a on vlada utorkom najbolji dan za Ovnove da se okušaju u igri na sreću je utorak. Mars donosi energiju i motivaciju tako da to povećava i šansu da postignu uspeh.

Bik

Za Bika najpovoljniji dan da se okuša u igrama na sreću je petak. To je dan kojim vlada Venera a ona je planeta lepote i bogatstva. Petak donosi dodatnu dozu sreće onima koji se odluče na lutriju.

Blizanci

Za Blizance bi sreda mogla biti idealan dan za sreću i kao dan koji je povezan sa Merkurom njihovom vladajućom planetom, ovaj dan im donosi dobru komunikaciju i intelektualnu energiju što bi bilo svakako dobro i za igru brojeva.

Rak

Prvi dan u nedelji koji je mnogima omražen, za Rakove bi mogao biti veoma povoljan kada su igre na sreću u pitanju. To je dan koji je povezan sa Mesecom i zbog toga im može doneti sreću. Mesec donosi osetljivost i pojačanu intuiciju, a to je svakako od velike pomoći kada je odabir pravih brojeva u igrama na sreću u pitanju.

Lav

Kraj nedelje za ovaj znak mogao bi biti obećavajući. Nedelja je dan Sunca i srećan je za Lava. Sunce ovom znaku donosi uspeh i sjaj i to može biti šlagvort za dobitak na lutriji.

Djevica

Za Djevicu srećan dan je sreda. Budući da je taj dan povezan sa Merkurom, a to je vladajuća planeta Device, ona donosi veliku energiju u analitici što je svojstveno za ovaj znak i to će joj pomoći u odabiru pravih brojeva.

Vaga

Petak bi mogao da bude vrlo unosan dan za Vagu kada igre na sreću u pitanju. Pošto se ovaj dan vezuje za lepotu i harmonične odnose, on donosi isto takvu harmoniju i na lutriji.

Škorpija

Za Škorpiju je srećan dan utorak. Ovim danom vlada Mars, koji se vezuje za strast i transformaciju, a zbog toga bi taj dan mogao da bude od velike koristi, te da im donese pobjedu u ovim igrama

Strijelac

Srećan dan za ovaj znak bio bi sredina nedelje, odnosno četvrtak, a tim danom vlada Jupiter. Kao vladajuća planeta koja donosi obilje i sreću ona povoljno utiče i na igre na sreću u koje se okuša ovaj znak.

Jarac

Subota je idealan dan za Jarčeve, da kupe listić i zaokruže neke brojeve. Saturn donosi disciplinu i organizaciju i to pomaže kod odabira nekog strateškog broja, prenosi index.hr.

Vodolija

I za Vodolije je subota idealna jer im donosi inovativnost i originalnost pod upravom Saturna. To će im svakako biti korisno na lutriji ako se okušaju.

Ribe

Četvrtak je pravi dan se Ribe okušaju na lutriji, a to je dan Jupitera. Taj dan povezan sa rastom i ekspanzijom tako da on donosi pozitivne vibracije za igranje lutrije, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh