Svaštara

Pohvalio se tetovažom od 52.000 eura pa izazvao burne reakcije

Otkrio je kako su on i njegova djevojka zajedno radili na tetovaži za čiju je izradu trebalo 80 sati

Tattoo majstor Šajn (Shine) objavio je na TikToku video u kojem se pohvalio svojim najnovijim radom, tetovažom koja se prostire preko cijelih leđa, a koštala je 56.000 dolara, odnosno 52.000 eura.

@ishineink $56000 , 2 artists at the same time, for 80 hours. Interstellar vibes. What do you think? I have a few spots left to fill, go to peaksandvalleysbrand.com and choose Shine as your artist to book! Lets make ART.#interstellar #interstellartattoo #spacetattoo #space #jameswebb #galaxy #spacetheme ♬ sonido original – slowed+reverb
Otkrio je kako su on i njegova djevojka zajedno radili na tetovaži za čiju je izradu trebalo 80 sati, a na kojoj se nalaze elementi naučne fantastike slični prizorima iz filma ”Interstellar”. Uprkos tome što je riječ o zaista impresivnoj tetovaži, mnogi su u komentarima kritizirali kako je preskupa.

“Ovo previše košta”, napisao je jedan tiktoker, a drugi se složio: “To je polog za kuću, je*eš tetovažu.”

“Nijedna tetovaža ne vrijedi toliko”, napisao je treći, a četvrti je izračunao kako je klijent tattoo majstore plaćao 700 dolara (654 eura) po satu.

Drugi su pak mislili kako je tetovaža “vrijedna tog novca”, smatrajući da je riječ o pravom umjetničkom djelu, a neki su istaknuli i da je riječ o “trajnoj umjetnosti” te da zbog toga zaista i vrijedi toliko, piše Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh