Svaštara

Kraj godine bit će vrlo sretan za tri znaka zodijaka: JESTE LI NA SPISKU?

Bliži se kraj 2023. i pripadnicima tri horoskopska znaka nosi prilično dobre stvari. Doznajmo ko su ti sretnici.

Strijelac

Kako se godina primiče kraju, avanturistički duh Strijelaca bit će nagrađen nevjerojatnim prilikama. Možda će to biti putovanje iz snova ili susret s inspirativnom osobom koja će ih lansirati u nove visine. Što god to bilo, Strijelci će kraj godine dočekati s osmijehom na licu.

Lav

Lavovi, koji žive da budu u centru pažnje, doživjet će vrhunac popularnosti kako se godina bliži svome kraju. Možda će dobiti važno priznanje za svoj rad ili će biti zvijezde nekog važnog događanja. A čini se i da bi mogli susresti osobu koja će im zagrijati srce.

Vodenjak

Vodenjaci će doživjeti navalu kreativne energije koja će ih katapultirati u nove sfere uspjeha. Bilo da se radi o novoj tehnološkoj inovaciji koju će osmisliti ili socijalnom projektu koji će promijeniti svijet, Vodenjaci će se osjećati kao da su napokon na mjestu koje zaslužuju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh