Svaštara

Jedan zvuk može začiniti akciju u krevetu: Edukator za intimne odnose otkrio tajnu dobrih ljubavnika

Pokušajte da razvijete vještinu da otkrijete kada vaš partner glumi i kada ispušta autentične zvuke zadovoljstva

Vođenje ljubavi - Cosmopolitan.hr

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.

Kad neki ljubitelji filmova pomisle na stenjanje tokom intimnih odnosa, padne im na pamet legendarni lažni orgazam Meg Rajan u “Kada je Hari sreo Sali”.
Moćan potez

U svakom slučaju, bilo da je namjerno ili ne, ispuštanje zvukova tokom vođenja ljubavi može biti prilično moćan potez, isto kao i neke druge stvari.

Čak i najmanji zvuk može značiti da stvari idu odlično ispod jorgana.

A kao dodatni bonus, ispuštanje tih zvukova može čak poboljšati odnos prema studiji iz 2012. koju je objavio “Journal of Social and Personal Relationships”.
Kako da koristim zvukove da poboljšam seks

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.

Konkretno, možete ih koristiti kao indikator da vidite šta vaš partner voli ili ne voli, što će vas instant učiniti boljim ljubavnikom, piše Glossy.rs.

– Pokušajte da razvijete vještinu da otkrijete kada vaš partner glumi i kada ispušta autentične zvuke zadovoljstva. Ne samo da će vas ovo voditi kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo već može pomoći i vašem partneru da se osjeća ugodno da se otvori i spusti svoje zidove – predlaže Kenet Plej (Kenneth Play), internacionalni edukator za intimne odnose. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh