Svaštara

HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Lav mora da smanji očekivanja, Vodolije čeka BURAN PERIOD, njih susret s STAROM SIMPATIJOM

Provjerite kakve vam smjernice donosi horoskop za 24. septembar na polju uspjeha, zdravlja i ljubavi!

Horoskop - shutterstock

Ovan

Posao: Ovnovima predstoji sjajan dan da ustaju i fizički se aktiviraju i napune baterije za naredni period.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas dan sličan prethodnom, bez naznaka preokreta.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Tipični Bikovi će imati solidan dan, da se dobro organizuju u prilično opuštenoj atmosferi i pripreme za naredni poslovni period.

Ljubav: Obratite posebnu pažnju na eventualni susret sa starom simpaticom ili dragom osobom koju dugo niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima.

Blizanci

Posao: Predstoji solidan dan Blizancima da još jednom polako, bez žurbe, sagledaju sve okolnosti vezane za pokretanje nekih novih ideja, projekata.

Ljubav: Pozitivne okolnosti u oblasti ljubavnih odnosa treba iskoristiti prije svega u namjeri pokretanja nove priče ili podizanja postojećeg stanja partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Rak

Posao: Rakovima predstoji prilično miran i opušten dan, pa se od njih očekuje da svoje planirane obaveze završe na zadovoljavajući način. Ne dozvolite sebi da se samo fizički umorite.

Ljubav: Možete očekivati ​​miran i opušten dan na svom ljubavnom polju tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije na koži.

Lav

Posao: Za većinu Lava ovaj dan donosi nešto manji nivo energije, ali je ipak realno da ćete ostvariti sve planirane obaveze. Željeli biste i neki vid rekreacije.

Ljubav: Mogli biste da očekujete povoljan dan na polju ljubavnih odnosa, pod uslovom da ste spremni da ispravite svoja previsoka očekivanja.

Zdravlje: Moguće blage reumatske tegobe.

Djevica

Posao: Danas bi Djevicama moglo oduzeti mnogo vremena i energije sređivanjem nekih preostalih sitnica iz prethodnog perioda. Međutim, uvijek ste spremni dočekati predstojeći poslovni ciklus.

Ljubav: U sferi ljubavi posebno je važno da ne brinete previše i da sebe i voljenu osobu ne opterećujete nekim manje važnim stvarima. Budite opušteniji.

Zdravlje: Hronične bolesti.

Vaga

Posao: Drugog dana vikenda Vaga bi trebalo da iskoristi i uživa u opuštanju i odmoru, a poslovne aktivnosti ostave po strani.

Ljubav: Vrijeme je da započnete barem jedan direktan ljubavni potez, nema ništa bolje nego čekati da nešto počne samo od sebe.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Većina Škorpiona ima realne šanse da postigne bilo šta, ako se dovoljno dobro organizuju. Nemojte se forsirati, potreban vam je i odmor. prenosi novi

Ljubav: Zbog opterećenosti obavezama, zbog umora, danas nećete biti sasvim u svom elementu. Možda će te druga strana napaliti.

Zdravlje: Fizički umor.

Strijelac

Posao: Za Strijelce je odličan dan da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, pogotovo ako ste ovih dana bili neaktivni zbog obaveza.

Ljubav: Pokušajte da budete što precizniji i konkretniji u svojim namjerama i postupcima prema osobi koju ste nedavno upoznali, kako ne bi došlo do zabune.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bavljenje uobičajenim fizičkim poslovima u osnovi nikada nije problem za tipične Jarčeve, a to će biti slučaj i ove sedmice.

Ljubav: Rutina je veoma korisna za vaš ljubavni život, bilo formalan ili neobavezan, pa evo dana za opuštanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Danas biste mogli da provjerite osnovne dogovore sa najbližim saradnicima i tako se pripremite za još jedan veoma aktivan period koji je pred vama.

Ljubav: Uz malo više truda imate solidne šanse da uspijete u svojim osvajanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Bez žurbe i forsiranja bilo kakvih aktivnosti koje vam danas ne odgovaraju. Vodite računa o sebi i pokušajte se dobro odmoriti.

Ljubav: Ovaj dan može biti veoma značajan da riješite manje dileme koje imate u vezi sa osjećanjima prema osobi koja postoji u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh