Svaštara

U petak stiže MOĆAN ASTRO PERIOD! Sunce u aspektu sa Jupiterom donosi SREĆU, blagostanje i OPTIMIZAM – odličan momenat za nove POČETKE

Tranzit Sunca u konjunkciji sa Jupiterom daje opšti osjećaj blagostanja, sreće i optimizma.

U petak nas očekuje veoma lijep aspekt između Sunca i Jupitera koji donosi napredak na poslu, promjenu radnog mjesta, dodjelu nagrada, diploma ili licenci, kao i aktivaciju sertifikata, zvanične dokumentacije i ozvaničenja. – rekla je za Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Mogući su novi zakoni u vezi oblasti rada, obrazovanja ili privrede. Mjesec iz znaka Rak donosi pojačanu senzitivnost i osjećajnost, kao i pokretanje tema doma, porodice i privatnog posla.

Ukoliko imate porodični biznis sada možete doživjeti procvat, ili možete započeti svoj posao. Takođe, dobro je aplicirati za dobijanje stipendije, finansijske podrške i pomoći. U večernjim časovima dolazi do konflikta i sukoba, posebno u kući. Lako možete imati eksplozivnu reakciju prema najbližim članovima porodice. – zaključila je Jasmina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh