Svaštara

Volite li jutarnje intimne odnose: Evo koje su njehove prednosti

Jutarnji seks može poboljšati dinamiku između vas i vašeg partnera na mnogo različitih načina

Strasti u krevetu - Facebook

Jutarnji seks može biti nevjerovatno zadovoljavajući i ugodan. Ne samo da vas čini sretnima i uzbuđenima već vas i osvježava. Tih nekoliko minuta kardio vježbi može uljepšati vaše jutro i donijeti vam nemjerljive prednosti. Jutarnji seks može poboljšati dinamiku između vas i vašeg partnera na mnogo različitih načina, piše ”Times of India”. prenosi Avaz

Poboljšava raspoloženje

Seks oslobađa endorfine u tijelo i to vas automatski čini sretnijima. Dakle, kad imate jutarnji seks, to vam podiže raspoloženje i čini vas sretnima. Započinjanje dana sa sretnim i radosnim osmijehom može vam uljepšati cijeli dan.
Popravlja odnos

Seks trenutno podiže raspoloženje, a kad se seksate ujutro, intimnost će se sigurno povećati, što vam oboje daje prostor da se dobro provedete zajedno. Ako imate malo više vremena, možete se čak i maziti i na najbolji način iskoristiti svoj jutarnji raspored seksa.
Pomaže da se osjećate ugodno

Jutarnji seks pomaže vam da partneru otkrijete svoju najdublju nesigurnost. Na svjetlu vas partner može vidjeti potpuno gole. Možete biti samouvjereni i dobro se zabaviti ili biti nesigurni i ostati u krevetu. Ali biti goli i seksati se ujutro će više povezati vas i vašeg partnera.
Bit ćete puni energije

Nakon dobro prospavane noći seks će biti energičniji. Nećete se osjećati preumorno ili pospano nakon cjelodnevnog rada kada legnete u krevet. To je također kada osjećate malu ili nikakvu želju za seksom sa svojim supružnikom. Dakle, jutro je najbolje vrijeme za seks, piše Večernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh